HART VAN INDIA ALKMAAR

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 518 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Hart van India Alkmaar. Meer weten? Ontdek meer

23 nov 2022 om 14:05 Het eten kwam 45 min te laat. Hoeveelheid viel erg tegen.
17 nov 2022 om 19:42 Heerlijk gegeten, de saag paneer kon wat ons betreft wat meer zout gebruiken, maar dat is makkelijk opgelost. Snelle bezorging ondanks de flinke regen, dankjewel!
13 nov 2022 om 20:21 Goud, zoals ik gewend ben, ga zo door.
5 nov 2022 om 20:16 Op de juiste tijd geleverd zoals gevraagd en erg lekker! We hadden de butter chicken met rijst en naanbrood, favoriet!
29 okt 2022 om 12:26 Meestal best lekker maar de lam was taai en droog en de curry zelf was duidelijk aleen tijdje onderweg. Jammer en niet voor herhaling vatbaar.
22 sep 2022 om 20:15 Vlees was helass erg droog en het brood was deels zwart
11 sep 2022 om 9:09 Nooit meer.. aangebrande Papapdums. Saus nog vloeibaarder dan water. Kip zo droog als de Sahara. Je besteld naan Garlic en krijgt een naan gedompeld in de Vesuvius vulkaan zo heet. Bezorger was wel vriendelijk
7 sep 2022 om 20:32 Het eten is altijd eerlijk waar super lekker! Alleen de bezorger was super traag. Zag hem zeker 3 rondjes rijden voor hij het eten kwam bezorgen. Los van de vertraagde bezorger, was het eten een 10/10
5 sep 2022 om 17:11 Het eten is hier altijd erg goed. Voorheen regelmatig problemen met erg lange bezorgtijd, maar dat lijkt de laatste tijd gelukkig beter te gaan.
4 sep 2022 om 20:35 Eten is goed maar dit keer ipv Butter Chicken maar Tikka Masala gekregen en mijn Lassi helaas vergeten.
1 sep 2022 om 12:54 Ik bestel vaak.. is altijd lekker maar gisteren was echt tegenval.. curry smaakt het anders dan ik gewend ben.. en naan was dun, aangebrand en hard
29 aug 2022 om 21:15 De porties worden steeds kleiner. Echt schandalig dat je hier 20€ voor durft te vragen.